Ce iti aduce in plus MERO Logbox?

Accesibil de oriunde

Fiind o aplicație web-based, poate fi accesată în orice moment, indiferent unde te afli, de pe orice device ce este conectat la internet.

Inregistrari rapide

Aplicatia MERO Logbox este conceputa pentru a usura tot procesul administrativ, astfel incat timpul dedicat introducerii datelor sa fie minimal.

Reminder clienti

MERO Logbox vine in ajutorul tau si trimite un sms sau un email clientilor de reamintire a programarii pe care o au. Tu iti alegi cand sa fie trimise aceste notificari.

Evidenta programarilor

Indiferent unde s-ar afla, angajatii isi pot verifica usor programarile, pot adauga sau modifica, iar administratorul vede in timp real toate modificarile.

Scapa de agenda

Scapi de agende, hartii, programari incurcate si clienti nemultumiti. Astfel, ai mai mult control asupra intregului proces din salonul tau!

Inregistrare casa de marcat

Logbox este un sistem ce poate fi legat foarte usor la aproape toate casele de marcat existente in piata. Atunci cand vrei sa emiti un bon, iti va fi mai usor.

Gestiunea clientilor

Clientii sunt, in fond, centrul afacerii tale, de aceea MERO Logbox iti faciliteaza relatia cu acestia, prin gestiunea electronica si detaliile complete pentru fiecare in parte.

Mentenanta gratuita

Alt avantaj al aplicatiilor web-based este acela ca asiguram gratuit mentenanta sistemului, rapid, usor, indiferent de ora, fara a fi nevoie sa ne deplasam in locatie.

Training staff inclus

La implementarea aplicatiei in locatie, un reprezentant al MERO Logbox va asigura un training complet staff-ului, ce acopera folosirea intregii aplicatii.

Locatii multiple 

Daca ai mai multe locatii, le poti gestiona si administra dintr-un singur cont, astfel incat ai o vedere de ansamblu asupra intregului lant.

Fara instalare, fara licenta

MERO Logbox este usor de accesat si implementat, avand nevoie doar de o conexiune la internet, fara a necesita instalarea unui soft pe un calculator performant.

Update-uri gratuite

Procesul de imbunatatire al aplicatiei MERO Logbox este unul continuu, iar tu beneficiezi de toate actualizarile gratuit, pe toata durata contractului.

Vrei sa testezi si tu?

Suntem siguri ca iti va placea MERO Logbox!