Beauty One anunță semnarea unui parteneriat de reprezentare exclusiva cu Logbox, sistemul de programari, gestiune si raportare dedicat clinicilor si saloanelor de infrumusetare.

Parteneriatul are ca obiectiv completarea gamei de soluții, produse și servicii oferite de Beauty One cu un puternic sistem de gestiune si programari dedicat saloanelor si clinicilor de infrumusetare – Logbox, dezvoltat și impus de Global BIT pe piața românească în ultimii doi ani.

Astfel, pe lângă soluțiile complete de utilare, echipare si dotare pentru centrele de infrumusetare, Beauty One va oferi și soluția software destinata managementului activitatii, programarilor si al capitalului uman din saloanele de infrumusetare – Logbox, sistem adoptat și validat de mari jucători din industria de beauty din Romania.

„Experienta noastra in calitate de parter de traditie al multor afaceri de succes din domeniul Infrumusetarii Profesionale precum si in calitate de proprietari de salon a determinat implicarea in realizarea celui mai bun soft de management de salon. Practic LogBox este asistent managerul ideal pe care orice proprietar de salon si l-ar dori ca angajat. Alaturi de Global BIT ne propunem ca Logbox sa devina lider de piata pe acest segment.” a precizat Olimpiu Galani, Director General Beauty One .

„Parteneriatul cu Beauty One face parte din strategia Global BIT de a oferi cele mai bune solutii software. Am descoperit în Beauty One o companie extrem de determinată, în plin proces de diversificare a ofertei, cu un portofoliu important de clienți, premise care suntem convinși că vor contribui semnificativ la creșterea cotei de piață a sistemului Logbox pe teritoriul intregii tari”, susține Vlad Dobre, General Manager – Global BIT.

Cu ocazia lansarii clientii care decid sa achizitioneze un abonament Small, Medium, Large sau X-Large pana la data de 31.03.2019 vor beneficia de licenta gratuita pe viata (Lifetime) pentru modulele Resurse Multiple si Gestiune Profesional.

Despre Beauty One

Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania, comercializeaza si distribuie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru centrele de infrumusetare, fie ca acestea sunt in faza de proiect sau in plina dezvoltare, de la aparatura performanta, mobilier, pana la produse cosmetice exclusiviste si de cea mai buna calitate.

Beauty One detine in portofoliu numerose branduri de prestigiu international cu ajutorul carora poate oferi solutia de echipare completa a unui centru spa sau estetic.

Despre Global BIT

Cu peste 5 ani de experienta, Global BIT este un important furnizor de solutii SaaS din Romania, avand in portofoliu numeroase aplicatii B2B si nu numai, avand competențe puternice în sfera managementului de proiect, a sistemelor de analiză și raportare. Cu un portofoliu total de peste 500 de clienti in sectorul privat, Global BIT detine o expertiza de necontestat in urmatoarele sectoare industriale: hotelier, beauty-SPA, educational.

Compania detine suita proprie de solutii software precum Logbox, BIT Manager, BIT Benefit sau BIT Steps.

Pentru mai multe informatii accesati www.logbox.ro sau sunand la numarul de telefon: 031.421.59.15