make-up artist

Lan Nguyen-Grealis este un make-up artist dintre cei mai inspirați în acest domeniu. Munca ei împinge serios granițele frumuseții, a câștigat nenumărate premii pentru expertiza ei și este un autor consacrat.

Am întrebat-o pe Lan care sunt cele 6 trucuri de înfrumusețare pe care le recomandă, inclusiv produsele fără de care nu poate trăi și care vă vor duce frumusețea la nivelul următor.

Egyptian Magic

„Ca make-up artist, remediul meu de salvare  pentru toate este un produs numit Egyptian Magic. Îl folosesc din mers ca hidratant rapid pentru piele și este strălucitor și util pentru buzele crăpate și pentru fixarea sprâncenelor.
Îl voi folosi pentru a adăuga strălucire și dimensiune în partea superioară a pleoapelor – creând un aspect frumos și umed.”

„O amestesc împreună cu o cremă hidratantă de corp sau cu un evidențiator ridicat ce oferă pielii un plus de luciu și iluzia de perfecțiune, care pot reduce mult timp petrecut la pregătire. Este un truc care este folosit adesea la un shooting rapid.”

Fardul pe buze

„Adăugarea unei pulberi de pigment pentru a da un plus de culoare buzelor a fost întotdeauna modalitatea mea de a crea texturi unice – și chiar finisaje ombré – pentru buze.

Acest lucru funcționează genial pentru toți clienții și modelele mele, deoarece pot crea culori care se potrivesc cel mai bine tonurilor individuale ale pielii. Menține lucrurile proaspete și oferă modalitatea perfectă de a actualiza un aspect.”

Iluminator și anticearcăn

Pentru cea mai bună finisare a pielii posibilă atunci când lucrezi cu toate vârstele (și în special cu cei cu piele iritată, roșeață, linii uscate sau fine), amestecă un hidratant ușor cu un iluminator mai strălucitor și un anticearcăn pentru rezultate suplimentare invizibile.

Acest lucru permite pielii să arate plin de sănătate și să devină, de asemenea, lipsit de probleme.

Baza cremă

„Îmi plac smokey eyes, doar sunt make-up artist”. Din anii în care am purtat acest machiaj ​​singură și am lucrat cu el și pe clienții mei, am descoperit că aplicarea unei baze cremă înainte de a o seta cu un fard de aceeași culoare sau diferită deasupra, o păstrează intactă.

Este asigurat că durează toată ziua și noaptea. Acest lucru funcționează deosebit de bine pentru pleoapele care sunt uleioase sau au spații mai mici – unde umbra tinde să se transfere. Aceeași tehnică folosită sub ochi va împiedica machiajul ochilor să se miște.

Semnătură de make-up artist – colorarea buzelor

Pentru a evita ștergerea rujului sau sângerarea buzelor uscate, mai întâi setați buzele cu un pic de corector și o pudră, apoi aplicați o barieră a buzelor în jurul lor – ducând-o în zona bărbiei.

Aplicați culoare în jurul gurii după aplicarea culorii buzelor, deoarece asigură rujul să nu sângereze în afara liniei buzelor – chiar dacă mâna o atinge sau se șterge când beți (sau vă sărutați). Este un truc minunat pentru mirese.

Adio piele grasă

Pentru pielea grasă sau care are linii fine, care necesită acoperire, folosirea unei pudre 3 in 1 cu un burete de pulbere oferă cea mai bună iluzie de piele fără cusur, fără masca unei fețe plină de acoperire.

„Va părea mai natural, mai puțin cakey și va părea netedă mai ales pentru camerele de luat vederi. De asemenea, un burețel minuscul și umed pentru aplicarea fondului de ten face minuni pentru ascunderea porilor mari și amestecarea în zona ochilor.”

Sperăm că v-a placut articolul!

Nu uitaţi, dacă doriţi să gestionaţi mai bine propriul salon, să aveţi posibilitatea de programări online, SMS-uri automate către clienţi, dar şi o imagine clară asupra afacerii voastre, vă recomandăm Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din România!

sursa imagine / sursa articol