samponul

Luând contact cu lumea frumuseții, învățăm multe despre meserie, așa că este întotdeauna deosebit de interesant atunci când ceva provoacă un șoc autentic și uimire printre noi.

Ei bine, când am aflat de la stilistul veteran Michael Dueñas că folosește șamponul uscat pe părul umed pentru un volum fenomenal, exact asta s-a întâmplat. Ne-au căzut fețele.

Luați în considerare că lumile noastre s-au întors cu susul în jos, pentru că cine știa că șamponul uscat pe părul umed este ceva wow?! Și iată că în tot acest timp am irosit șamponul uscat încercând să prevenim îngrășarea părului…când îl puteam folosi imediat după spălare pentru a obține o coafură plină de volum.

Desigur, l-am ales pe Dueñas pentru mai multe informații, așa că dacă doriți să aflați cum și de ce să folosiți șamponul uscat pe părul umed, continuați să citiți!

Dueñas folosește șampon uscat pe părul umed de patru ani, un truc pe care l-a descoperit din necesitate în timpul unei legături de muncă. „Am rămas fără spumă la un job care a necesitat volum, iar din disperare am folosit șamponul meu uscat. Am rămas uluit de cât de bine a funcționat”, spune el. „Acum a devenit normal pentru mine”.

„Totul depinde de tipul de volum pe care mi-l doresc. Folosesc șamponul uscat atunci când vreau ca părul să nu aibă absolut niciun alt produs în păr. Așadar, atunci când sunt în căutarea unui volum mare, dar aerisit, șamponul uscat este ideea mea. ”

Motivul pentru care funcționează ca un farmec în acest scop?

„Șamponul uscat nu are niciun factor de reținere, ci doar proprietăți de construcție ”, explică el. Deci, practic este conceput pentru momentul în care doriți ca părul dvs. să pară natural, fără prea mult efort (ceea ce vrea, din experiența noastră, toată lumea). „Întotdeauna trebuie să finisați coafura cu spray-ul dvs. preferat de păr, spune el.

samponul uscat

Acesta este exact modul în care Dueñas îl folosește: „În timp ce părul este umed (cel mai bine când aproximativ 90% este uscat), pulverizați șamponul uscat de la scalp până la vârfuri. Secționând părul pe măsură ce aplicați produs ajută la o acoperire uniformă.

Odată aplicat în păr, uscați și coafați ca de obicei, cu instrumentul preferat. Aplicarea lui nu trebuie să fie mai complicată decât spuma de păr! ” Când este folosit pe părul gras, relatează Dueñas, șamponul uscat absoarbe uleiul suplimentar. Când este folosit pe apă, ca și în cazul părului umed, are tendința de a se lega de firul de păr, ceea ce face ca firele să fie mai pline, mai groase și mai voluminoase.

„De asemenea, poate ajuta la crearea efectului părului mai gros, deoarece fiecare fir de păr are un diametru mai mare.”  În ceea ce privește aerosolul versus pulberea pe părul umed, Dueñas spune că este mult mai ușor să distribuiți aerosolul fără a supraîncărca părul. „Asigurați-vă că o distribuiți uniform!”

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa