parul

Pentru a combate temuta electrizare post-uscare a parului, care a devenit inamicul tuturor, avem cateva sfaturi de la profesionistii din salon care si-au oferit sfaturile si trucurile pentru a obtine acele rezultate deosebite, pe care le dorim cu totii.

Cititi sfaturile expertilor si aflati cum sa va uscati parul ca un profesionist.

Cum se usuca parul fara ca acesta sa devina electrizat:

Pregatiti parul cu un agent de protectie impotriva caldurii.

Protectoarele impotriva caldurii sunt cruciale pentru pregatirea parului inainte de a utiliza orice instrument fierbinte, inclusiv uscatoare de par.

Produsele va sigileaza cuticula parului, prevenind pierderea umezelii si elasticitatii datorita contactului strans cu caldura ridicata.

Cele mai importante aspecte ale unei uscari uniforme includ utilizarea balsamului dupa samponare, a produselor cu protectie termica si a produselor de coafare, cum ar fi o spuma, pentru a incuraja parul sa ramana asezat.

Folositi un produs de netezire pre-uscare.

Inainte de a ajunge la uscatorul de par, stilistii recomanda utilizarea produselor care vor promova netezirea odata ce incepeti uscarea si dupa ce terminati.

Uleiul ajuta la combaterea cretului si la hidratarea parului.

Aplicati-l atunci cand parul este umed, inainte de a fi uscat – si puteti folosi un pic cand parul este uscat si pentru un plus de stralucire si un control al coafurii finale.

Investiti intr-un uscator de par de inalta calitate.

Acest sfat ar putea parea evident, dar suntem  vinovati ca ne asteptam ca instrumentele fierbinti de calitate scazuta sa faca o treaba de inalta calitate de-a lungul anilor.

Investitiile intr-un uscator de par profesional vor face diferenta pe care o cautati, potrivit stilistilor.

Uscati-va parul in directia in care creste.

Strategia de uscare a stilistilor a fost intotdeauna sa faca treaba cat de repede pot, cu eficienta.

Frizerii au subliniat importanta orientarii aerului de la uscatorul de par in directia in care doriti sa vi se aseze parul pe cap pentru a reduce electrizarea.

Asadar, uscatul de par cu capul in jos a fost probabil dusmanul care v-a creat electrizare ani de zile.

Directionati aerul de la uscatorul de par in aceeasi directie in care creste din scalp.

Daca va rotiti parul in jurul capului cu o perie rotunda mare, tineti uscatorul deasupra periei, astfel incat aerul sa se deplaseze in jos, spre sol.

Daca faceti opusul, aerul impinge cuticulele care inconjoara parul in sus si departe de restul parului, care ajunge sa creeze un aspect incretit.

Alegeti o perie ceramica.

Tipul de perie pe care il folositi in timp ce va uscati parul poate face diferenta atunci cand vine vorba de reducerea electrizarii si de obtinerea unui aspect final elegant.

Alegeti fie o perie de par de mistret, fie o perie rotunda ceramica pentru cele mai bune rezultate.

Incercati o ceara de par dupa uscare sau o pomada mata.

Asadar, ati facut treaba cea mai dificila si probabil ca bratele dvs. sunt obosite sa va usuce parul.

Daca inca firele de par au un aspect nedorit, incercati sa folositi o ceara usoara de pulverizare sau o pomada mata pentru a va imblanzi parul.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine/sursa articol