sprancenele

Este foarte usor sa va ganditi la sprancenele voastre – de la forma potrivita pentru fata voastra, la marea piata de produse disponibile, exista o multime de elemente in joc atunci cand incercati sa va gasiti sprancenele ideale.

Motiv pentru care nu are sens decat sa ne uitam la cei cu sprancene fara cusur.

Continuati sa cititi pentru a afla secretele legate de sprancene pe care le pastreaza celebritatile, editorii si femeile preocupate de aceasta latura a frumusetii.

Lasa sprancenele sa creasca

Suna evident, sigur. Dar, in timp ce va cresteti sprancenele,  nu simtiti vreodata nevoia de a smulge firele inestetice?

Ati avut o pauza de pensat in jur de sase luni pana cand nu ati mai suportat si le-ati pensat din nou?

De fapt, persoanele care si-au crescut sprancenele de ceva timp au constatat ca s-a produs cresterea lor reala dupa abia un an.

Acordati-le timp, utilizati un ser de crestere pentru a ajuta la accelerarea procesului si incercati sa nu le pensati deloc – va asigura mai bine pentru o eventuala noua modelare.

Lasa modelarea pe seama profesionistilor

Formarea sprancenelor nu este atat de simpla pe cat ati putea crede.

Cum nu va gauriti dintii singuri si mergeti la un dentist, va sugeram ca toata lumea sa mearga la o persoana profesionista pentru a-si forma sprancenele corect cel putin o data, apoi puteti mentine ceea ce altcineva a facut.

In plus, dupa ce ati petrecut tot acest timp crescand sprancenele, un profesionist va sti cel mai bine cum sa va imbunatatiti arcul natural pentru o forma cat se poate de spectaculoasa.

Nu se epileaza cu ceara si nu folosesc ata

Nu se ating niciodata de sprancenele lor.

Asta inseamna ca nu aveti voie sa pensati si nici sa folositi ceara sau alte metode.

Stiu ca suna drastic, dar pentru a va mentine sprancenele stufoase si pline, acesta este cel mai important aspect.

Isi coloreaza sprancenele inainte de orice indepartare sau modelare a parului

Una dintre cele mai valoroase lectii invatate vreodata este ca nuantarea este un schimbator total de perspectiva.

Adesea sprancenele tale sunt intr-adevar mai groase sau mai bine formate decat arata – unele fire sunt doar mai deschise, deci nu le poti vedea.

Inainte de a face orice fel de curatare sau modelare, cel mai bine este sa le nuantati, astfel incat sa puteti vedea cu ce lucrati.

Nu lasa cremele sa le atinga sprancenele

Considerati acest punct aleatoriu, dar este adevarat: cremele hidratante, SPF-urile si fondul de ten pot disloca firele de par si pot inhiba cresterea.

Stergeti intotdeauna orice lotiune ajunsa pe sprancenele voastre pentru ca nu este deloc benefica.

Traiesc pentru gelul de sprancene

Este ultimul pas pe care il faceti cand va machiati, pentru a sigila orice alte produse si pentru a finaliza lookul.

Dar este, de asemenea, primul si singurul lucru pe care fetele cu sprancene grozave il folosesc chiar si atunci cand nu se machiaza.

Este ca si cum ai ondula genele sau aplica un balsam de buze atunci cand nu purtati nimic altceva pe fata: adauga un mic plus de stralucire.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine/sursa articol