spranceneSprancenele sunt foarte importante. Un make-up artist vă va spune că încadrează fața, dar noi vedem sprâncenele ca pe un accesoriu special. La fel cum un inel iti scoate manichiura in evidenta sau un pantof minunat îți completează ținuta, sprancenele iti accentueaza privirea…

În timp ce experimentam produse destinate sprâncenelor, am încercat să gasim diferențele reale dintre fiecare – și rezultatele pe care le obțin.

Cel mai bun mod de a face acest lucru? Prin fotografii.

Sprancenele naturale, fara produs

sprancene

Aceste sprancene sunt destul de pline, insa exista câteva goluri  în jurul arcului. Modelul spune: “Îmi place să-mi umplu sprâncenele, astfel încât să fie întunecate și îndrăznețe, dar totuși să arate natural, încât să para ca nu am depus mult efort. Folosesc un stilou cu marginea teșită (are forma unei pensule pentru sprancene) și trag ușor linii. Este eficient pentru că are precizia și controlul unui stilou, dar formula arată ca o pudra.

Apoi, le asez pe toate împreună cu un gel transparent de sprancene.”

Creion 

sprancene

In primul rând, asta este ceea ce make-up artistul L’Oréal Paris, Sir John, are de spus: „[Un creion] este de fapt metoda mea favorita de aplicare. Creioanele de sprancene sunt astăzi de tip normal sau creion mecanic. Sunt minunate pentru crearea unor linii fine, asemănătoare părului și arată foarte realist. Singurul dezavantaj este formula creionului care poate avea un rezultat cu aspect cerat. ”

Textura de ceara pe care make-up artist-ul a mentionat-o este motivul pentru care multe femei au incetat sa mai foloseasca un creion pentru conturarea sprancenelor. Nu au putut găsi textura potrivită pentru aspectul pe care încercau să-l obțina.  Modelul spune: “Cea mai mare preocupare a mea atunci când aleg un produs pentru sprancene este nuanța care se potrivește tenului meu – am nevoie de o culoare gri-cenusie  în loc de bej sau maro. Acesta mi-a intrat in gratii. Am fost cel mai impresionata de controlul pe care l-am avut și de cât de ușor a fost să-mi modelez sprancenele.

Au un aspect natural și fin, în loc de unul excesiv sau cu vreo tenta de a-mi inaspri trasaturile (coșmarul meu).”

Pudra

sprancene

„Pudra de sprancene este o alegere buna dacă nu-ți place textura cerata a unui creion”, recomandă Sir John. „Pudra va îndepărta acea ceara. Sunt ideale pentru persoanele care au sprancene cu multe goluri, deoarece ele reusesc sa umple acele zone. Singurul defect este ca acest produs nu ramane la fel de mult pe spranceana comparativ cu celelalte formule. ”

“Mi-a placut pudra pe care am folosit-o noi. Capacitatea de a se integra in fiecare fir de păr și de a completa zonele rare din sprancenele mele a fost cu adevărat impresionanta. A fost un pic mai greu de aplicat, întrucât a trebuit să folosesc o pensulă și nu sunt indemanatica – așa că a durat mai mult până la final in comparatie cu primul produs. În general, însă, mi-a plăcut produsul de tip pudra.”

Gel nuantator

sprancene

Gelurile nuantatoare sunt grozave pentru fixarea sprancenelor. Cu toate acestea, le lipsesc calitățile de definire și modelare ale celorlalte produse. „Vă recomand să folosiți un gel transparent, combinat cu celelalte texturi ca pas final”, spune Sir John.

“Am încercat o grămadă de geluri nuanțatoare și de obicei sfârșesc prin a le imprastia pe toată fața. Odată, prietenul meu m-a întrebat dacă am ciocolată topită pe față. Am realizat după o verificare in oglindă că este vorba despre gelul meu de pe frunte! Așadar, nu am avut așteptări mari atunci când am luat în considerare gelul. După ce mi-am pieptănat sprâncenele, am fost șocata. Mi-a plăcut foarte mult felul în care arăta. Acesta a adăugat o strălucire drăguță la firele de păr, ca un aspect destul de evident. Zonele rare nu erau atât de completate pe cât mi-aș fi dorit, dar produsul a rămas pe sprancene și mi-a păstrat un aspect îngrijit.”

Pomada 

sprancene

„Pomadele durează cel mai mult și sunt produsul „tatuaj ”din lumea sprancenelor”, spune Sir John. Cu siguranță ai nevoie de o pensula grozavă și precisa si, deși este o formulă ușoară cu care să lucrezi, uneori ai nevoie de un pic de practică și tehnică expertă pentru a o aplica cu succes.

“Din fericire, este o imagine de profil a feței mele, deoarece cealaltă parte are o formă complet diferită. Formula era într-adevăr alunecoasă și mai groasă decât ma obișnuisem sa folosesc. De asemenea, culoarea m-a dezamagit, pare roșu maroniu pe pielea mea, mai degrabă decât tonurile reci pe care le caut de obicei. Cred că ar fi cel mai interesant să-mi exersez tehnica și să folosesc o pomadă doar atunci când caut un aspect cu adevărat îndrăzneț.”, spune modelul.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa