sprâncenelor

Ce este laminarea sprâncenelor? Un expert explică cel mai recent trend din industria de beauty.

Dacă, la fel ca noi, obțineți o mulțime de informații despre frumusețe de pe Instagram, veți observa cu siguranță o anumită tendință care apare, mai nou, peste tot: laminarea sprâncenelor.

Cu peste 25.000 de postări ce au hashtagul #browlamination, aceste super-sprâncene, cu o strălucire ridicată, sunt ultimele #browgoals. Dar ce este exact și cum se deosebește de numeroasele tratamente de sprâncene deja existente?

Expertul Piret Aava spune că ca laminarea sprâncenelor uniformizează firele de păr. Netezește sprâncenele subțiri sau stufoase și ridică firele de păr într-o direcție mai sus.

În timp ce micropigmentarea vă oferă iluzia de sprâncene mai complete, laminarea sprâncenelor lucrează în primul rând cu firele pe care le aveți deja.

Tratamentul este originar din Rusia, a apărut în saloanele din toată Anglia și se îndreaptă încet spre SUA. Dacă doriți să arătați ca și cum aveți gel semipermanent pe sprâncene, acesta este tratamentul pentru dvs. Pentru a obține detalii complete, i-am cerut lui Aava să ne spună tot ce trebuie să știm.

Tratamentul sprâncenelor

Procesul este destul de simplu. Începe cu aplicarea unei creme de ridicare, care mută firele de păr într-o direcție specifică. În continuare, sprâncenele sunt periate în forma dorită și setate cu un neutralizator de păr pentru a-l menține în loc. Căutările sunt apoi nuanțate pentru a adăuga plinătate și – pentru un plus de umiditate – se termină cu un ulei de frunze hrănitor.

Aava spune că tratamentul este nedureros și nu necesită nicio pregătire specială înainte.

Prețul depinde de artist și salon, dar ea spune să se aștepte să varieze de la la 300 lei la 1300 lei. De asemenea, tratamentul poate dura până la șase luni, cu îngrijirea potrivită.

Acesta este tratamentul perfect pentru cei care au spaţiu mare între sprâncene şi pleoape și caută o formă mai definită.

Cu toate acestea, ea spune că persoanele care sunt predispuse la acnee sau au eczeme ar trebui să evite laminarea sprâncenelor, deoarece substanțele chimice utilizate ar putea duce la iritarea ulterioară.

După îngrijire

Pentru a lăsa crema aplicată să acţioneze, evitați să vă udați sprâncenele timp de 24 de ore. Aava sugerează periajul zilnic și aplicarea unui ulei hrănitor pentru sprâncene  pentru a le hidrata.

Ca în cazul oricărui tratament, efectuați întotdeauna cercetările înainte de a-l face. Deoarece tratamentul implică utilizarea unei substanțe chimice în apropierea zonei delicate a ochilor, trebuie să fii atent. (Ca și în cazul nuanțării sprâncenelor neaprobate, dar foarte populare, veți dori să cercetați și să fiți conștienți de orice risc.)

Deși nu există efecte adverse cunoscute ale laminării sprâncenelor, Aava sfătuiește cu siguranță să mergeți la un profesionist instruit pentru a reduce la minimum orice daună. Având în vedere toate acestea, puteți acum să adăugați laminarea sprâncenelor pe o listă de multe opțiuni pentru a încerca să obțineți aspectul viselor voastre. Mulțumim zeilor Instagram de frumusețe pentru asta!

Sperăm că v-a placut articolul!

Nu uitaţi, dacă doriţi să gestionaţi mai bine propriul salon, să aveţi posibilitatea de programări online, SMS-uri automate către clienţi, dar şi o imagine clară asupra afacerii voastre, vă recomandăm Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din România!

sursa imagine / sursa articol