agenda programari online

In sfarsit, momentul pe care il asteptam cu totii a venit: saloanele si clinicile de infrumusetare s-au redeschis dupa o pauza de doua luni. A fost un moment de grea incercare pentru toata lumea, cand incasarile s-au dus brusc spre zero, desi o buna parte din cheltuieli a ramas.

Va felicitam pe toti ca ati fost puternici si ati rezistat!

Redeschiderea a venit la pachet cu o serie de recomandari de ordin sanitar, pe care probabil le stiti deja: masca si manusi de protectie, verificarea temperaturii clientilor la accesul in locatie, dezinfectarea si aerisirea spatiilor de lucru, covorase antibacteriene, panouri de plexiglas si asa mai departe.

Toate aceste recomandari sunt pentru binele nostru si al clientilor. Insa nu cumva mai este un lucru pe care trebuie sa il protejam in aceasta perioada?

Stim cum sa ne protejam clientii si colegii din salon. Dar afacerea cum o protejam?

In aceasta pauza fortata am avut timp sa reflectam asupra multor lucruri. Unul dintre ele este modul in care ne gestionam afacerea si cum o putem imbunatati.

Simpla programare din trecut a capatat o importanta majora in acest context. Faptul ca nu mai putem tine clientii intr-o zona de asteptare face ca respectarea si gestiunea programarilor sa fie esentiala pentru buna desfasurare a afacerii. Gandeste-te cat cantareste acum o programare neprezentata si cat de mult poate sa te incurce daca se intampla sa nu iti vina un client la programare. Dar nu este vorba numai de programari. Este vorba si de clientii vostri, de cat de bine ii cunoasteti si cat de usor ajungeti la ei.

Avem recomandari pentru igiena in saloane, pentru protectia clientilor si a colegilor. Insa pentru a proteja afacerea?

Solutia pentru eficienta si imbunatatire a modului de lucru pe care ti-o recomandam: foloseste un sistem de gestiune si programari in locatia ta! Acum este cel mai bun moment sa faci acest pas!

De ce sa folosesti un sistem de programari in salon?

Teama de a trece la ceva nou este normala. Insa doar asa putem progresa.

Ganditi-va cati dintre noi mai trimit astazi scrisori, faxuri sau cati mai folosesc masina de scris? Aceste instrumente aproape ca au disparut din nevoia de a eficientiza, de a face lucrurile mai rapid si mai bine. Tehnologia evolueaza si trebuie sa vina in ajutorul nostru, nu sa ne dea mai multe lucruri de facut.

La fel este si in cazul industriei beauty. Iata de ce te sfatuim sa folosesti un soft pentru salon:

Vei castiga TIMP:

 • Timp castigat prin eficientizarea proceselor;
 • Fara telefoane date pentru verificari atunci cand nu esti in locatie;
 • Vezi in timp real situatia completa;
 • Programarile se fac fara nevoia de a fi confirmate de catre un angajat;
 • Legare automata la casa de marcat: printezi rapid bonurile.

Vei economisi BANI:

 • Reducerea numarului de programari neprezentate prin SMS-uri automate gratuite;
 • Reducerea numarului de programari suprapuse;
 • Cresterea numarului de programari prin formularul de programari online.

Vei avea CONTROL:

 • Imagine de ansamblu in timp real a numarului de programari si a incasarilor;
 • Gestiunea stocurilor de produse;
 • Rapoarte complete pe diferite criterii;
 • Setarea de permisiuni pe fiecare utilizator in parte.

Un sistem trebuie sa fie mai mult decat un calendar in care trecem programarile, un sistem trebuie sa fie un instrument de lucru pentru afacere. De aceea, iti recomandam Logbox.

De ce sa folosesti Logbox?

Daca ai inteles ca si tu ai nevoie de un sistem de programari si gestiune in locatia ta, atunci ar trebui sa te indrepti catre Logbox, cea mai performanta aplicatie pentru clinici si saloane la ora actuala, recomandata de L’Oreal Romania.

Iata cateva dintre avantajele principale ale folosirii Logbox:

 • Este o solutie online: se acceseaza de oriunde, oricand, fara instalare, fara limita de calculatoare, datele tale fiind permanent in siguranta.
 • Sistem dezvoltat 100% in Romania, special gandit pentru cerintele si nevoile noastre.
 • Desi ofera o multitudine de functii, este foarte usor de folosit.
 • Pe langa clasicul calendar de programari, Logbox inglobeaza tot pachetul de instrumente de care ai nevoie pentru gestionarea afacerii tale.
 • Functia de trimitere SMS automat catre clientii tai, fara cost suplimentar; am dezvoltat o aplicatie de SMS astfel incat sa trimiti mesajele direct de pe telefonul salonului;
 • Posibilitatea de programare online pentru clientii tai: usor de implementat, pe Facebook, pe site-ul tau, direct din Google, astfel incat clientilor tai sa le fie foarte usor tot procesul. Nu este necesar ca ei sa isi instaleze o aplicatie separata, sa isi faca vreun cont sau sa treaca prin tot felul de pasi, totul este rapid si eficient.
 • In plus, ai o imagine de ansamblu completa, folosind urmatoarele elemente puse la dispozitie de Logbox:
  • fisa completa pe fiecare client in parte
  • gestiunea stocurilor avansata (generare NIR, bonuri de consum, ajustari de stoc, etc.)
  • abonamente si instrumente de plata pentru acestea
  • blocare echipamente si resurse asociate
  • emitere facturi, proforme si registru de casa automatizat
  • o multitudine de rapoarte complexe pe diferiti indici: servicii, produse, incasari, cash vs card, grad de ocupare angajat, fidelizare clienti, new vs. returning, comparatii de perioade si multe altele

Vrei sa faci trecerea la Logbox, dar ti-e teama de tot ce implica acest proces?

Fii fara grija! In primul rand, iti recomandam sa iti faci un cont demo gratuit pentru a incerca si a-ti face o idee despre ce iti ofera. Este foarte important sa ai incredere in sistemul pe care il folosesti deoarece va fi asistentul tau zi de zi.

Daca ai decis ca vrei sa implementezi Logbox in locatia ta, atunci ai totul inclus din partea noastra, inclus in abonament:

 1. Setarea initiala a contului: setam program de lucru, angajati, servicii, produse si personalizam setarile
 2. Importarea bazei de date clienti (daca ai una in format electronic). Nu esti nevoit sa faci tu asta manual!
 3. Instruim personalul care va folosi Logbox in sesiune individuala de training
 4. Suportul tehnic este 24/7, ori de cate ori ai nevoie
 5. Acces la toate update-urile. Aducem constant imbunatatiri pe care le vei avea la dispozitie fara niciun cost suplimentar

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!