micro-acoperirea

Micro-acoperirea este acest truc maret, o modalitate fara efort de a ascunde imperfectiunile sau tonul inegal al pielii, fara a va acoperi intreaga fata cu produs.

Rezultatul este un aspect aproape natural care acopera ceea ce doresti sa acoperi, in timp ce restul produsului se contopeste cu pielea ta.

Ce este Micro-Acoperirea?

„Micro-Acoperirea este o tehnica folosita pentru a ascunde cu precizie petele sau hiperpigmentarea folosind o cantitate mica de produs si o pensula”.

Pentru a face acest lucru, utilizati o pensula subtire de machiaj pentru a plasa corectorul usor in puncte mici pe toata fata, exact acolo unde aveti nevoie de acoperire.

Apoi, indepartati produsul aplicand o presiune cat mai mica pe pensula.

Tapotati cu degetele usor pentru a seta. „Pentru ca acesta sa se imbine corect”, spune Dedivanovic, „potrivirea culorilor este cea mai importanta”.

„Micro-acoperirea inseamna totul pentru a-ti afisa frumoasa piele naturala”, asa ca asigura-te ca folosesti un produs care ofera beneficii pentru piele sau ofera o stralucire.

De ce este diferita Micro-Acoperirea

„Aceasta tehnica functioneaza cel mai bine pentru cei care cauta sa utilizeze o cantitate minima de produs si un aspect cu aspect mai natural”.

Cele mai frecvente greseli ale Micro-Acoperirii

„O greseala obisnuita pe care o vad make-up artistii adesea este sa nu tapotati suficient produsul in piele sau sa nu il fixate cu pudra.

„Incepeti cu o pensula plana si indepartati produsul de sub ochi (si orice alt produs). Apoi, utilizand un burete umed, incepeti sa amestecati concealerul sub ochi si spre coltul exterior.

Pentru a evita orice sifonare, asigurati-va ca setati cu o pudra libera imediat dupa aplicarea cu buretele – acest lucru ajuta la impiedicarea concealerului sa se stabileasca in linii fine „.

Cele mai importante lucruri de luat in considerare

  1. Gasiti o intensitate de acoperire potrivita pentru dvs. Fie ca este vorba de un machiaj pur, mediu sau cu acoperire completa.
  1. Potrivirea culorilor si lipsa temerii sa va personalizati culoarea folosind mai multe nuante. Amestecul si potrivirea nuantei sunt cele mai bine pastrate secrete al fiecarui machiaj. Cu totii avem tonuri de piele unice, iar o acoperire personalizata va crea o panza cu aspect mai natural.
  1. Prelungiti durata produsului cu micro-acoperirea, folosind o pudra translucida sau spray de fixare.
  1. Mai putin este mai mult! Mai ales daca vorbim despre micro-acoperire. Tehnica functioneaza cel mai bine atunci cand utilizati o mana moale, putin produs si aplicati cu usurinta concealerul.
  1. Nu frecati niciodata buretelul pe piele, folositi mai degraba o pensula sau un burete umed pentru a patrunde in piele cu produsul si a evita eventualele cute. Il face sa ramana mai mult pe piele si sa para mai natural.