pigmentarea

Datorita progreselor uimitoare realizate in industria cosmetica profesionala, acum va puteti trezi si iesi pe usa fara a aplica o urma de machiaj, dar totusi sa aratati ca si cum ati stat in fata unei oglinzi.

Este vorba de tratamente precum microblading, extensii de gene si chiar creion de ochi tatuat, care va modifica semipermanent aspectul, asa cum ar face un creion de machiaj, corector si bagheta mascara – dar pentru o perioada extinsa de timp, fara a fi necesara indepartarea si reaplicarea.

Ce este pigmentarea buzelor?

Pigmentarea semipermanenta a buzelor este un tip de tatuaj cosmetic care imbunatateste culoarea buzelor prin depunerea cernelii colorate in buze cu un ac mecanic.

In primul rand, nu este ca machiajul permanent. Machiajul traditional permanent  foloseste o masina puternica, pigmenti sintetici si este incorporat adanc in piele.

Pigmentarea semipermanenta de astazi este foarte diferita. Foloseste pigmenti organici si instrumente digitale moderne.

Rezultatele arata mult mai natural, prin aprofundarea culorii buzelor, creaza un aspect mai complet si mai sanatos.

Cum iti alegi nuanta?

Esteticienii sugereaza o „nuanta usoara” pentru acel efect subtil si plin – asa cum spun oamenii despre rujul perfect, ar trebui sa fie ca buzele tale, dar mai frumoase.

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca trebuie sa mergi cu un aspect usor daca nu simti ca asta vrei de la procedura.

Fiecare nuanta este personalizata pentru a se potrivi cu culoarea buzelor si cu ceea ce doriti.

Cat dureaza pigmentarea?

Puteti sa va bucurati de o nuanta de buze timp de pana la doi ani, fara nicio retusare.

Daca nu va place nuanta care a fost aleasa pentru voi, aceasta poate fi ajustata dupa ce procesul de vindecare (care dureaza aproximativ cinci pana la zece zile) s-a incheiat.

Pigmentarea semipermanenta doare?

Se aplica o crema topica anestezica, astfel incat veti simti doar o usoara senzatie de mancarime pe masura ce se aplica pigmentul.

In ceea ce priveste efectele secundare, daca lucrati cu un profesionist cu experienta, nu ar trebui sa aveti probleme.

Cat dureaza procedura?

Este posibil sa stati pe scaun timp de aproximativ o ora si jumatate, asa ca asigurati-va ca blocati o pauza de pranz foarte lunga.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine/sursa articol