logbox logo, soft programari, soft saloane, programari online

Soft-ul de programari online, uneori numit și software-ul cloud, este unul pe care îl utilizați cu un browser web, și care nu se instaleaza local pe computer. Soluțiile software populare bazate pe web includ programe bancare online sau servicii de e-mail. În industria de frumusețe, un exemplu de software complet, fiabil, bazat pe web este soluția de management Logbox.

Avantajele software-ului online față de software-ul tradițional sunt numeroase: este mai ușor de implementat, mai convenabil, mai accesibil și mai fiabil. De asemenea, vă oferă facilitati pe care nu le-ați putea avea niciodată cu software-ul instalabil – backup-uri automate și actualizări, acces mobil sau rezervare online, asta doar pentru a menționa câteva.

Să luăm Logbox ca exemplu și să aruncăm o privire mai atentă la 10 motive pentru care software-ul pentru salon online depășește performanța software-ului instalabil

  1. Este ușor de implementat și de utilizat

Faptul ca nu este necesar să instalați niciun software este un avantaj major. Nu aveți nevoie să cumpărați și să întrețineți hardware scump – o aplicatie de programari, cum ar fi Logbox, funcționează pe orice dispozitiv conectat la Internet. Are o gama larga de funcții, dar ușor de utilizat în același timp, permițându-vă să începeți să îl utilizați literalmente câteva minute după ce v-ati facut cont.

  1. Este accesibil non-stop, din orice locație

La fel ca și utilizarea contului de mail, vă puteți conecta de pe orice dispozitiv conectat la Internet, oriunde v-ați afla. Accesul mobil vă permite să obțineți o prezentare instantanee, în timp real, a afacerii dvs. – nu este nevoie să sunați la salon și să întrerupeți angajații.

Imaginați-vă că plecati intr-o excursie într-o locație îndepărtată și exotică și doriți doar să aruncați o privire rapidă în salonul dvs. în timp ce vă plimbați pe plajă, fără a intra într-una dintre conversațiile lungi cu angajații dvs. Doar conectați-vă pentru un moment, asigurați-vă că totul merge bine și vă bucurați de o vacanță fără stres!

Indiferent ce faceți, statisticile și rapoartele în timp real vă ajută să rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă și vă permite să reacționați rapid.

  1. Poate funcționa pe orice dispozitiv pe care îl utilizați

Un alt lucru grozav la soft-ul pentru saloane si centre SPA, cum ar fi Logbox, este compatibilitatea. Asta inseamna ca il puteti folosi cu PC-ul, Mac și dispozitivele mobile: tablete și smartphone-uri. Dacă schimbați locațiile sau aveți nevoie de acces în deplasare, vă puteți conecta de pe orice dispozitiv și puteți fi siguri că datele dvs. sunt sigure și întotdeauna la îndemână atunci când aveți nevoie de ele.

  1. Poate fi utilizat de mai mulți angajati în același timp

Nu este nevoie să achiziționați licențe suplimentare pentru a instala aplicatia pe mai multe dispozitive – Logbox poate fi utilizat simultan cu un număr nelimitat de calculatoare sau telefoane.

Membrii personalului pot rezerva și verifica programarile, adaugă vânzări, creează rapoarte, conduc campanii de marketing și utilizează toate celelalte funcții în același timp. Aceasta înseamnă creșterea productivității și oferirea celei mai bune experiențe posibile pentru clienții dvs., care nu trebuie să aștepte un timp indelungat.

  1. Vă oferă mai mult control

Cu diferite niveluri de acces disponibile în Logbox, puteți controla ce date accesează angajatii dvs. De asemenea, puteți decide când anumiți angajați vor putea să se conecteze și să utilizeze sistemul de programari.

Caracteristici unice, cum ar fi modul de protecție a datelor clienților fac ca datele dvs. să fie și mai sigure.

  1. Permite actualizări automate, gratuite

Folosind Logbox, puteți fi sigur ca utilizați întotdeauna cea mai recentă versiune actualizată. Noi funcții utile și interesante sunt introduse în mod regulat, oferindu-vă tot mai multe instrumente pentru a vă gestiona și dezvolta afacerea.

Nu este nevoie să achiziționați cea mai nouă versiune sau să instalați nimic – veți primi automat toate actualizările.

  1. Este mai sigur și mai fiabil decât software-ul instalabil tradițional

Utilizând un soft instalabil, aveți riscul de defecțiuni hardware, furt sau alte accidente care vă pot pierde toate datele. Sistemul de tip online, asa cum este Logbox, este mult mai sigur: datele dvs. sunt copiate, criptate și stocate în siguranță.

Imaginați-vă cum calculatorul se defecteaza în timpul efectuării plăților pentru programări. Cu Logbox, ați putea continua instantaneu pe un alt dispozitiv – de ex. telefonul – și terminați programarea sau accesați datele pentru a efectua o altă programare, fără a lăsa niciun fel de defecțiuni de hardware să vă perturbe afacerea.

  1. Este mai flexibil

Folosind Logbox puteți să activați și să dezactivați funcțiile, utilizând doar cele de care aveți nevoie. Puteți să adăugați sau să ștergeți utilizatori, precum și să schimbați oricând abonamentele, asigurându-vă că plătiți numai pentru ceea ce utilizați efectiv.

  1. Este mai accesibil

Daca este sa vorbim despre bani, softurile instalabile vor costa foarte mult doar pentru a le implementa. Asta fara sa luam in calcul costurile ulterioare de mentenanta, update-uri sau interventii.

In schimb, Logbox vă oferă suport tehnic gratuit, profesional și prietenos. Nu există taxe de înscriere – puteți anula abonamentul în orice moment.

  1. Sistemele online pot fi încercate gratuit

Spre deosebire de soft de salon instalabil, cu un soft de programari ca Logbox, vă puteți înscrie în orice moment pentru a obține o perioadă de probă gratuită, necondiționată. O versiune completă și gratuită a software-ului vă va permite să testați toate caracteristicile la dispoziția dvs. și să vedeți dacă soluția corespunde nevoilor dvs. înainte de a vă decide să vă abonați. Nicio obligație, nici o taxă ascunsă.

Doriți să încercați avantajele unui sistem de programari online ca Logbox? Înscrieți-vă acum și încercați gratuit!