online

Știați că 35% dintre clienți preferă programarea  online  în timpul orelor de lucru? Nu numai asta, dar 25% din persoanele sub 35 de ani rezervă doar online.

Dacă sunteți un salon sau un spa cu un nume consacrat, posibilitatea de rezervări online ar putea stimula programările cu 25%.

Deși nu există un studiu cuprinzător cu privire la impactul introducerii rezervărilor online, numerele arată că tot mai mulți preferă să facă rezervări online și în timpul orelor de lucru.

Cel mai bun software de rezervare online pentru mai mulți stiliști – Logbox

Pe lângă multe altele, aplicaţia Logbox vă oferă posibilitatea programărilor online. Tot ce trebuie să faci este să ataşezi linkul regăsit în aplicaţie pe site-ul salonului sau pagina de Facebook şi să-ţi anunţi clienţii că de acum încolo se pot programa online.

Fiecare programare se va înregistra automat în calendarul tău, în funcţie de disponibilitate. Astfel, mult mai mulţi clienţi vor fi atraşi să îşi creeze o programare.  Click aici pentru a obține o demonstrație gratuită.

Rezervările online – întrebări comune

Rezervarea online va duce la mai puțin timp de discuție cu clienții și la mai puține programări?

Oferirea rezervării online nu trebuie să înlocuiască apelurile telefonice. O astfel de aplicaţie poate oferi clienților posibilitatea de a alege programarea prin telefon sau online.

Unii clienți vor prefera telefonul, iar alții online-ul. Puteți satisface ambele tipuri de clienți. Când un client se programează prin telefon, introduceți informațiile despre programare în sistemul Logbox  pentru a păstra totul într-un singur loc.

Este posibil ca Logbox să crească afacerea salonului prin clienții care preferă rezervarea online! Când salonul sau spa-ul este închis, oferirea de rezervări telefonice înseamnă că potenţialii clienți nu pot rezerva întâlniri atunci când nu există cineva care să ridice telefonul și să se uite la calendar. În timp ce clienții pot lăsa un mesaj și primi un apel înapoi de la dvs., acest lucru nu funcționează bine dacă doresc programarea pentru ziua următoare.

Cercetările de la Acuity Scheduling arată că peste 40% din rezervări se fac cu 1 zi sau mai puțin în avans, şi au loc în timpul orelor de lucru. Prin faptul că nu oferi rezervări online, ratezi programările persoanelor care sunau cu o seară înainte sau dimineața devreme.

De asemenea, rezervarea online creează timp pentru ca personalul să poarte conversații mai lungi cu clienții care apelează telefonic. În loc să se ocupe de logistica programării, personalul salonului va avea mai mult timp (și mai puține întreruperi) atunci când vorbește cu clienții noi care doresc să afle despre salon sau clienții existenți care au nevoie de ajutor pentru a afla ce servicii doresc.

Rezervarea online nu va putea face față complexităților de stabilire a programării?

Proprietarii de salon și spa știu că, deși rezervarea pentru programare poate să nu fie fizică cuantică, nu este la fel de simplă ca introducerea numelui unei persoane pe un calendar. Există mai mulți factori care intră în crearea programărilor. Printre factorii care intră în programare sunt următorii:

Disponibilitatea unui profesionist special pentru frumusețe cu care clientul are o relație

Serviciile care urmează să fie furnizate

Necesarul de planificare al clientului

Planificarea este complicată. Planificarea necorespunzătoare va avea ca rezultat rezervarea (veniturile pierdute) sau rezervarea dublă (crearea de experiențe slabe ale clienților). Pe mulți proprietari de salon și spa îi îngrijorează faptul că software-ul online nu este construit pentru a face față acestor complexe.

Vestea bună este că software-ul de rezervare online a devenit foarte avansat. Logbox  a trecut prin mai multe etape de dezvoltare şi poate îndeplini aceste cerinţe cu succes.

Marele beneficiu al rezervării online – mai puţine programări ratate

Logbox, programul de rezervare a salonului este conceput pentru a trimite mementouri de mesaje text atât clienților. Unul dintre motivele pentru care mesajele text sunt extrem de eficiente este că majoritatea își verifică mesajele text de mai multe ori pe zi. Șansele ca aceștia să nu primească mesajul sunt foarte slabe.

Sperăm că v-a plăcut articolul!

Nu uitați, dacă doriți să gestionați mai bine propriul salon, să aveți posibilitatea de programări online, SMS-uri automate către clienți, dar și o imagine clară asupra afacerii voastre, vă recomandăm Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din România!

sursa imagine / sursa articol