saloanele

 

Saloanele de infrumusetare isi deschid din nou portile clientelor care nu au mai beneficiat de serviciile mult indragite de mai bine de 2 luni.

Vesti minunate pentru cliente, insa putin coplesitoare pentru saloanele din Romania.

De ce credem acest lucru? Pentru ca va fi o perioada foarte aglomerata pentru angajatii si managerii de saloane.

Pentru a reduce din stres, economisi timp si gestiona lucrurile ca la carte, venim cu o solutie pentru saloanele de pretutindeni: Logbox.

 

Cum ar putea ajuta Logbox saloanele in aceasta perioada si nu numai?

  • Logbox tine evidenta programarilor. Indiferent unde s-ar afla, angajatii isi pot verifica usor programarile, pot adauga sau modifica, iar administratorul vede in timp real toate modificarile.
  • Clientii isi pot crea programari online, singuri, fara sa mai fie nevoie sa sune in permanenta la salon.
  • Trimite remindere SMS / emailuri catre clienti. Logbox trimite un sms sau un email de reamintire a programarii pe care o au clientii. Receptia alege cand sa fie trimise aceste notificari.
  • Se ocupa de gestiunea clientilor. Clientii sunt, in fond, centrul afacerii unui salon, de aceea Logbox faciliteaza relatia cu acestia, prin gestiunea electronica si detaliile complete pentru fiecare in parte.
  • Te scapa de agende, hartii, programari incurcate si clienti nemultumiti. Astfel, exista mai mult control asupra intregului proces din saloanele de infrumusetare.
  • Este accesibil de oriunde. Fiind o aplicatie web-based, poate fi accesata in orice moment, indiferent unde te afli, de pe orice dispozitiv ce este conectat la internet.
  • Nu necesita instalare sau licenta. Logbox este usor de accesat si implementat, avand nevoie doar de o conexiune la internet, fara a necesita instalarea unui soft pe un calculator performant.

    saloanele

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine