soft de programări și gestiune

Trecerea la un soft de programări și gestiune de la agendă reprezintă un proces care contribuie la evoluția propriei afaceri.

Logbox îți prezintă 10 motive pentru care ai nevoie de softul nostru de programări și gestiune pentru a-ți îmbunătăți activitatea, indiferent de domeniu!

1. Accesibil de oriunde

Fiind o aplicație web-based, poate fi accesată în orice moment, indiferent unde te afli, de pe orice device ce este conectat la internet.

2. Înregistrări rapide

Aplicația Logbox este concepută pentru a ușura tot procesul administrativ, astfel încât timpul dedicat introducerii datelor să fie minimal.

3. Reminder SMS / email clienți

Logbox vine în ajutorul tău și trimite un sms sau un email clienților de reamintire a programării pe care o au. Tu îți alegi când să fie trimise aceste notificări.

4. Evidența programărilor

Indiferent unde s-ar afla, angajații își pot verifica ușor programările, pot adăuga sau modifica, iar administratorul vede în timp real toate modificările.

5. Scapă de agendă cu un soft de programări și gestiune

Scapi de agende, hârtii, programări încurcate și clienți nemulțumiți. Astfel, ai mai mult control asupra întregului proces din locația ta!

6. Înregistrare casă de marcat

Logbox este un sistem ce poate fi legat foarte uțor la aproape toate casele de marcat existente pe piață. Atunci când vrei să emiți un bon, îți va fi mai ușor.

soft de programare și gestiune

7. Mentenanță gratuită

Alt avantaj al aplicațiilor web-based este acela că asigurăm gratuit mentenanță sistemului, rapid, ușor, indiferent de oră, fără a fi nevoie să ne deplasăm în locație.

8. Training staff inclus

La implementarea aplicației în locație, un reprezentant al Logbox vă asigură un training complet staff-ului, ce acoperă folosirea întregii aplicații.

9. Fără instalare, fără licență

Logbox este ușor de accesat și implementat, având nevoie doar de o conexiune la internet, fără a necesita instalarea unui soft pe un calculator performant.

10. Update-uri gratuite

Procesul de îmbunătățire al aplicației Logbox este unul continuu, iar tu beneficiezi de toate actualizările gratuit, pe toată durata contractului.

Vrei să testezi și tu?

Suntem siguri că îți va plăcea Logbox!

sursa imagini