tratamente

Ar trebui sa schimbam tratamentele de infrumusetare in functie de sezon, pentru a optimiza eficacitatea si a asigura rezultate de lunga durata pentru ten.

Razele de soare puternice vara pot anula un serviciu de lumina pulsata intensa (IPL), de exemplu.

Va oferim recomandari pentru rotirea corecta a tratamentelor, astfel incat sa cheltuim timpul si banii cu intelepciune.

Cele mai bune tratamente pentru primavara

Tratamentele corporale ar trebui facute primavara, deoarece dureaza o luna pentru a dezvalui rezultatele.

In prezent, este foarte eficient dispozitivul Accufit. Ofera stimulare electro musculara pentru tonifierea si strangerea musculara prin electrozi care sunt atasati pacientului.

Practic, arata ca niste tampoane doua cate doua lipite printr-o foaie de gel lipicioasa care nu se misca pe tot parcursul tratamentului.

Formele de unda ale Accufit produc patru miscari musculare unice – „Twist”, „Hold”, „Grip” si „Tap”.

Sesiunea dureaza in jur de treizeci de minute si nu are timp de oprire.

Este tratamentul perfect pentru a obtine corpul de vara, deoarece imita exercitiul fizic prin contractii musculare.

In prezent este indicat pentru abdomen, coapse si fese si va puteti astepta sa vezi rezultatele complete in opt pana la doisprezece saptamani.

Cele mai bune tratamente pentru vara

Pentru vara, cand soarele este greu de evitat, va sugerez sa va concentrati tratamentele pe proceduri de intretinere, cum ar fi strangerea pielii, injectiile cu acid hialuronic si botoxul, care nu sunt afectate de razele solare.

Daca sunteti militant in ceea ce priveste protectia solara si va limitati timpul la soare, nu se pierde nimic.

Cu toate acestea, daca intentionati sa petreceti mult timp in aer liber distrandu-va la soare, mai bine o salvati pentru toamna.

Trebuie sa aveti grija daca aveti melasma, deoarece este extrem de imprevizibila. Doar zece minute de soare la pranz si caldura intensa pot declansa o eruptie, mai ales dupa un laser care revine la suprafata, cum ar fi Fraxel sau Clear + Shine.

Trebuie sa fiti foarte precaut evitand expunerea directa la lumina soarelui si minimizand expunerea la caldura.

Tratamentul meu preferat pentru aceasta problema este Luminous M 22, deoarece este cel mai consistent pe piata.

IPL este o sursa de lumina si mult mai dificil de calibrat si controlat.

In plus, daca nu aveti melasma, dar va supuneti anumitor proceduri de refacere in timpul verii, atunci soarele poate incetini cu siguranta procesul de vindecare si va poate pune in pericol hiperpigmentarea. De aceea, cunoasterea obiceiurilor si stilului de viata al pacientilor este esentiala inainte de efectuarea oricarui tratament cu laser.

Cele mai bune tratamente pentru toamna si iarna

Lunile de toamna si de iarna ar trebui sa fie dedicate corectarii daunelor provocate de soare cu tratamente care va rup bariera pielii sau care trateaza pigmentarea.

Acestea includ tratamente populare precum micro-ace si tratamente abrazive si non-abrazive, deoarece acestea va rup bariera pielii fie microscopic, fie macroscopic.

Dispozitivul preferat al medicilor, de refacere la suprafata, este Fraxel non-abraziv, deoarece pacientii nu au timp de nefunctionare si acest lucru permite o recuperare lenta si constanta, cu rezultate excelente pe termen lung.

Cele mai bune tratamente intotdeauna

In afara de botox si materiale de umplere, pe care le puteti face pe tot parcursul anului, ne place dispozitivul ulthera pentru elasticizarea pielii ca tratament.

Foloseste energie cu ultrasunete mai concentrata decat caldura cu frecventa radio – acest lucru este extraordinar sa fie efectuat pe tot parcursul anului, indiferent daca un pacient a avut sau nu expunere la soare.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine/sursa articol