trenduri

Între tutoriale, hackuri, site-uri web și sfaturile mamei, există o mulțime de trenduri de frumusețe și suntem siguri că le-ați auzit pe toate. Câteva sfaturi, cum ar fi să-ți îndepărtezi machiajul înainte de culcare și să dai ruj topit în frigider pentru a-l readuce la viață.

Am ales șase trenduri de înfrumusețare care includ tenul, machiajul și chiar îngrijirea orală. Concluzia noastră? Poate doriți să le puneți în practică sau să le ignorați cu totul. Pentru a ne ajuta, am apelat la specialiști din industria principală ca rezervă. Continuați să citiți pentru a evita potențialele neplăceri ale frumuseții.

Evită crema hidratantă dacă ai pielea grasă

Probabil că cea mai frecventă concepție greșită este că hidratarea este doar pentru cei cu pielea uscată. Joshua Ross, esteticianul celebrității și fondatorul clinicii SkinLab din Los Angeles, spune că acest lucru este complet fals. „Principala problemă ce apare când eviți crema hidratantă este că va determina pielea să producă exces de sebum pentru a compensa lipsa de umiditate”, explică el. De fapt, hidratarea este un termen umbrelă care include diferite variante sub formă de tonifiante, loțiuni și creme.
„Ceea ce diferențiază hidratanții unul de celălalt este vâscozitatea – o vâscozitate ușoară ar fi un toner, în timp ce o vâscozitate grea ar fi ceva asemănător unei creme de noapte bogată în emolienți”. , cum ar fi un ser, o loțiune ușoară sau un toner de hidratare.

Nu folosi SPF dacă fondul de ten are

Știm, știm. Am auzit de nenumărate ori despre motivul pentru care utilizarea zilnică a SPF-ului este negociabilă. Și, în timp ce machiajul feței cu SPF este un început bun, nu protejează cum ar fi o protecție solară adecvată. „Cantitatea de fond de ten pe care o folosește persoana tipică nu este egală cu suma recomandată de SPF”, spune Ross. El sugerează să selectați produse bazate pe SPF pentru fiecare pas din rutina feței dvs. pentru a vă asigura că veți obține cantitatea zilnică recomandată, care, în conformitate cu Academia Americană de Dermatologie, este SPF 15 – precum și să sigilați totul cu ajutorul protecției solare preferate.
Dezavantajul săritului peste SPF este lipsa protecției solare, ceea ce poate duce la decolorare, pete întunecate și modificări texturale negative.

Folosirea turmericului pentru albirea dinților – unul dintre cele mai greșite trenduri

Haideți să ne confruntăm: cu toții ne dorim ca dinții noștri să fie puțin mai albi. O căutare rapidă pe Google a „albirea dinților acasă” este o dovadă a eforturilor pe care oamenii le-ar face pentru a obține dantura perfectă. Printre rezultatele acestor căutări este inclus sfatul de a folosi turmericul ca mod natural de albire a dinților. Potrivit Dr. Pia Lieb, medic stomatolog și fondator al Cosmetic Dentistry Center NYC, aplicarea unui ingredient care are o culoare la fel de puternică precum turmericul pe dinții deja pătați poate provoca mai multe pete. Ea recomandă întreținerea zilnică, inclusiv limitarea sucurilor verzi și roșii împreună cu utilizarea unei perii de dinți electrice timp de două minute, de două ori pe zi.

Șamponarea dublă a părului

Acesta depinde de tipul de păr. Dacă rădăcinile grase și vârfurile uscate sună prea cunoscute, probabil că aveți părul care se află pe capătul mai gros și mai gros al spectrului, ceea ce înseamnă că acesta este un sfat de frumusețe pe care poate doriți să-l urmați. Sally Hershberger, hairtylist celebru, destramă mitul pentru noi. „Dacă ai părul cret, vrei să-l speli mai rar – mai ales dacă îl porți natural”, explică ea. Deoarece îl spălați mai rar, părul va fi mai puțin încărcat, ceea ce înseamnă că puteți obține șamponare dublă. Dacă, pe de altă parte, părul este mai fin și deteriorat, Hershberger spune că „șamponarea dublă a părului poate fi dăunătoare, deoarece se poate usca prea mult și poate crea daune”.

Conturarea feței cu un bronzer

Iată unul dintre acele trenduri de frumusețe care nu este greșit tot timpul. Faimoasa artistă de machiaj Erin B. Guth spune că „Folosirea unui bronzer pentru contur funcționează numai dacă produsul este mat și nu este semnificativ mai întunecat decât culoarea pielii tale.” Contextul este să creezi profunzime și umbră feței tale.

Schimbarea fondului de ten pentru a găsi nuanța perfectă

Am fost cu toții acolo: căutând nuanța perfectă de fond de ten. Din păcate, mâna nu este cel mai bun loc pentru a obține o potrivire exactă a nuanței de fond de ten. „Deoarece iluminarea din magazine este înșelătoare, vă recomand să puneți cu generozitate mai multe opțiuni de culoare pe spatele mâinii înainte de a ieși afară în lumina zilei naturale”, spune Guth. „Ceea ce este mai bun pentru fruntea ta va fi probabil un pic prea întunecat pentru obraji”, remarcă ea. Linia de jos: mâna ta poate fi paleta, dar pielea ta facială ar trebui să fie zona de testare.

Sperăm că v-a placut articolul!

Nu uitaţi, dacă doriţi să gestionaţi mai bine propriul salon, să aveţi posibilitatea de programări online, SMS-uri automate către clienţi, dar şi o imagine clară asupra afacerii voastre, vă recomandăm Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din România!

sursa imagine / sursa articol