trenduri

Vă prezentăm câteva dintre acele trenduri care vor domina anul 2020 – la fel ca moda și anotimpurile, lumea frumuseții este ciclică în natură.
O privire înapoi asupra numeroaselor tendințe de machiaj de-a lungul istoriei și este ușor de observat cum au evoluat look-urile, inspirate de lumea din jurul nostru.

NON-TOURING

Pielea strălucitoare și machiajul „no makeup” urmează să progreseze în 2020, fețele conturate făcând loc pentru întoarcerea din 2015 și din 2016 a strobingului subtil și a porilor neîncărcați de produse excesive.

Se vrea ca noul an să promoveze cât mai mult naturalețea, deoarece ultimii ani au fost luați cu asalt de dorința operațiilor estetice sau intervențiilor non-chirurgicale asupra chipului.

BUZELE VINYL BOLD

Deși buzele machiate strident sunt judecate aspru, așteptați-vă ca noul an să fie plin de acest trend. Deoarece industria machiajului evoluează, aceste trenduri devin tot mai îndrăznețe. Nu te sfii să încerci un gloss extrem de strălucitor, pentru că este acceptat în totalitate în anul ce urmează.

Avizat de unele dintre cele mai mari case de modă din lume, aspectul de lac strălucitor a fost văzut pe catwalkurile lui Sies Marjan, Off-White și Louis Vuitton.

LAMINAREA SPRÂNCENELOR

Sprâncenele groase rămân în continuare la înălțime, femeile fugind de aspectul de sprânceană pensată excesiv.  Pentru cine nu se bucură în mod natural de bogăția firelor sprâncenelor, există o soluție la îndemână. Laminarea sprâncenelor, un tratament semi-permanent care oferă aspectul de micropigmentare fără ace, este de așteptat să obțină popularitate semnificativă în noul deceniu.

Rezultatul final este unul extrem de natural și totuși vizibil. Recomandăm 100%.

ULTRA-GLOSSY

În 2020 ne îndepărtăm de acele trenduri în care aspectul machiajului este extrem de mat. Efectul de luciu, care include și buzele, pleoapele și obrajii, va fi o tendință majoră pentru 2020. Deși transezonal în atracția sa, a făcut debutul mare pe catwalkurile de primăvară / vară 2020, mai ales la Chanel.

„MANICHIURA CURATĂ”

O alternativă ecologică la opțiunile standard de ojă sau șelac disponibile în saloane, „manichiura curată”, cunoscută și sub denumirea de „naked manicure”, va fi una dintre cele mai importante tendințe de unghii din 2020. Spre deosebire de manichiurile standard, această nouă procedură exclude ingredientele dure prezente în cele mai multe tratamente tradiționale pentru unghii și, de asemenea, are cheratină naturală pentru a seta și întări unghia.

Practic, este vorba despre unghii nude, dar mult mai naturale!

SMOKEY EYES DIN ANII 70

Machiajul smokey eyes este una dintre cele mai populare tendințe de machiaj pentru ochi din toate timpurile, însă versiunea 2020 este puțin diferită de standard.

Împrumutată din inspirația anilor ’70, noul smokey eyes, văzut pe catwalkurile lui Guy Laroche, Brandon Maxwell și Tom Ford, prezintă tonuri de cupru, bronz și coniac pentru un finisaj cald și plăcut.

CREION DE BUZE CA ÎN ANII 90

Anii ’90 au avut o revenire puternică în 2019, iar o tendință de înfrumusețare, în special, urmează să fie realizată până în 2020: conturarea vizibilă a buzelor.

Deși a fost considerat unul dintre cele mai de prost gust trenduri din toate timpurile, se pare că lucrurile se vor schimba anul viitor. Perspectiva devine alta iar noi trebuie să ne conformăm. Așadar, dacă până acum credeai că a-ți contura buzele vizibil față de nuanța de ruj pe care o porți este ceva vulgar, mai gândește-te o dată!

Sperăm că v-a placut articolul!

Nu uitaţi, dacă doriţi să gestionaţi mai bine propriul salon, să aveţi posibilitatea de programări online, SMS-uri automate către clienţi, dar şi o imagine clară asupra afacerii voastre, vă recomandăm Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din România!

sursa imagine / sursa articol