make-up

In fiecare luna, se pare ca retelele sociale afiseaza o noua tendinta in materie de make-up.

De la sprancene stufoase pana la purtarea rujurilor colorate stralucitoare, exista intotdeauna ceva nou in lumea frumusetii.

Desi iubitorii de branduri de machiaj si frumusete fac intotdeauna tot ce le sta in putinta fie pentru a crea tendinta, nu fiecare din ele este iubita de profesionisti.

Desenarea excesiva a sprancenei.

Desi definirea sprancenelor a devenit o tendinta in lumea frumusetii in ultimii ani, sprancenele groase obtinute prin machiaj (care si-au facut aparitia in 2017), au facut cativa make-up artisti sa le regrete aparitia.

Sprancenele incadreaza fata si sunt de obicei unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observa. Sprancenele nu ar trebui sa fie vopsite prea inchis si peste lungimea lor naturala.

Iluminatorul ar trebui sa aiba limitele sale.

Evidentierea prea stralucitoare prin iluminator te poate face sa arati ca un bec.

Se presupune ca va fi folosit pentru a crea o stralucire – nu pentru reproducerea unor fascicule inalte de lumina.

O textura stralucitoare si neteda de iluminator este cea mai buna si va va oferi o stralucire frumoasa pe care o cautati.

Fardul de ochi neamestecat este o crima in lumea beauty.

Desi purtarea machiajului care te face remarcabil este obiectivul unora, make-up artistii spun ca sa nu iti amesteci fardurile de ochi nu este modul in care vrei sa atragi atentia celorlalti.

E ca si cum scopul ar fi sa fie un machiaj stralucitor si sa iasa in evidenta prin culoare, fara a se concentra cu adevarat pe aspectul de finisare. Este aproape ca si cum ai purta machiaj de costum.

Make-up artistii sunt pro exprimarii de sine si pentru experimentarea culorilor, dar daca veti avea sase culori diferite pe pleoape, amestecati-le.

Aplicarea rujului mat.

In timp ce buzele mate pot parea super chic, necesita indemanare si intretinere pe tot parcursul zilei. Rujul mat trebuie aplicat cu o mana ferma; creionul de buze poate fi util, iar buzele trebuie hidratate sau riscati sa le aveti crapate pe tot parcursul zilei.

Rujul aplicat peste conturul buzelor.

Inteleg, cu totii ne dorim buze mai pline si mai atragatoare.

Cu toate acestea, depasirea conturului buzelor a trecut de la un truc subtil pentru cresterea vizuala a volumului buzelor la desenarea unor buze complet diferite de realitate.

Exista modalitati de a contura buzele pentru a le face sa para mai pline fara profilul inestetic care arata ca si cum ai fi ratat complet forma.

Machiatul de pe face-chart nu este favoritul make-up artistilor.

Aceste diagrame faciale unde ar trebui sa iti aplici punctul culminant si unde sa-ti plasezi conturul nu se aplica fiecarei forme ale fetei.

Intreaga teorie din spatele conturului este ca incercati din rasputeri sa creati iluzia unei fete de forma ovala, ovala fiind forma fetei „ideala”.

Deci, daca aveti deja o fata ovala, de ce faceti un contur exagerat? Nu orice fata are nevoie de ea.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine/sursa articol