make-up

Make-up artistii de celebrități sunt o enciclopedie de cunoștințe, dar, în mod surprinzător, nu toate cunoștințele lor sunt rezultatul instruirii sau al încercărilor și erorilor făcute în trecut- clienții lor schimbă adesea jocul și îi învață la rândul lor diverse trucuri despre aplicarea machiajului.

Ne-am orientat către guru-urile noastre de încredere pentru frumusețe.

Nu catre sfaturile lor, ci spre sfaturile clientilor lor.

„Când lucrezi cu clienții, cu siguranță, înveți o mulțime de sfaturi și trucuri de la ei. Primul pe care l-am învățat este că, atunci când ai dubii, optează pentru un ruj lichid mat. Unul dintre clienții mei mi-a spus să îi colorez doar partea de jos a buzei, iar ea să își preseze buzele împreună pentru a crea acest aspect natural, deloc încărcat. Este un efect superb! ” – Sir John, ambasadorul brandului L Oreal Paris

„Un alt truc distractiv pe care mi l-a spus odată o clientă este să-i pun pomadă de ochi pe sprâncene – ajută la păstrarea pigmentului toată ziua!”

„Un client m-a învățat un mod mai natural de a machia sprâncenele. Folosind un piaptăn de sprâncene, periați firele în jos. În mod tradițional, revistele și blogurile vă spun să vă periați părul în sus mai întâi.

Acest lucru vă va oferi o imagine mai bună despre care este forma potrivită pentru voi și, în al doilea rând, veți putea vedea zonele care trebuie completate. Completați zonele rare cu un creion pentru sprâncene – una până la două nuanțe mai deschise decât culoarea firelor de păr.”

„Una dintre clientele mele are genele foarte scurte. Trucul ei este să-și încălzească ondulatorul de gene cu un uscător de păr înainte de a-și curba genele pentru o alungire mai evidentă. Dar ai grijă – metalul acela poate fi foarte fierbinte!”

„O altă clientă m-a învățat că modul de a accentua culoarea genelor fără rimel este cu o pensulă curată de rimel pentru sprâncene, deoarece îndesește genele, dar le menține mate.”

„Am învățat să conturez perfect nasul. Nu conturați excesiv în exterior- țineți culoarea mai aproape de centrul nasului.”

„De asemenea, știu cum să lărgesc sau să îngustez maxilarul într-un mod subtil – când bărbia cuiva este prea ascuțită, evidențiați cu highlighter de-a lungul liniei maxilarului pentru a o face să pară mai lungă.”

Am învatat atat de multe de la clientii mei!

Un lucru care iese în evidență este forma și culoarea sprâncenelor, dar nu în modul tradițional de frumusețe. Gaga m-a învățat multe despre modul în care forma și culoarea sprâncenelor pot schimba forma feței. Nu vreau să spun într-un mod subtil – decolorarea sprâncenelor și desenarea unei forme complet diferite sau chiar și utilizarea unui gel de sprâncene de culoare diferită îți poate oferi noi posibilități de a te juca cu aspectul tău.

Speram ca v-a placut articolul!

Nu uitati, daca doriti sa gestionati mai bine propriul salon, sa aveti posibilitatea de programari online, SMS-uri automate catre clienti, dar si o imagine clara asupra afacerii voastre, va recomandam Logbox – cel mai bun sistem pentru saloane din Romania!

sursa imagine / sursa articol